VENUS FREEZE PLUS

Venus Freeze Plus™ e най-новата и ефективна технология за подмладяване на кожата и борба с целулита с незабавен ефект. Благодарение на синергичното въздействие на двете най-модерни технологии в областта на естетичната медицина – мултиполярната радиочестота (RF) и ефектът от пулсиращите електромагнитни полета (PEMF), Venus Freeze Plus™  постига невероятен ефект върху кожата, дори и в най-трудните за обработка зони:

Зона тяло:

  • Видимо редуциране на целулита
  • Стягане и контуриране на тялото
  • Свиване на обиколка и трайно отслабване

Уникални предимства:

  • 100% безопасна и безболезнена процедура
  • Видими резултати в третираната зона още след първата процедура
  • Дълготрайни резултати
  • Кратко времетраене, без необходимост от възстановителен период

Venus Freeze Plus™ съчетава въздействието на мултиполярната радиочестота с това на пулсиращите електромагнитни полета – патентованата от Venus Concept уникална технология (MP)²:

Мултиполярната радиочестота (RF) предизивква хомогенно загряване на дълбоките слоеве на кожата и позволява по-бързо натрупване на топлина и поддържане на терапевтичната температура. Това води до изключително ефикасна, но и напълно безопасна процедура.

Пулсиращите електромагнитни полета, от своя страна, представляват нетермална технология, стимулираща по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород и се засилва регенерирането на кожата в съответната зона.

Синергичното въздействие на двете технологии (MP)² е патент на Venus Concept. Радиочестота стимулира директно фиброластите, а електромагнитните импулси предизвикват тяхната пролиферация. Посредством това взаимодействие фибробластите произвеждат нов колаген и еластин в третираните зони, стимулира  се процеса на ангеогенеза, а притока на кръв се подобрява. Всичко това води до видимо стягане на кожата и заличаване на бръчките.

Venus Freeze Plus има автоматичен температурен контрол с интегриран термометър в накрайника, който в реално време дава обратна връзка и така дава възможност да се поддържа постоянна терапевтична температура по време на цялата процедура. Благодарение на това, мембраната на мастната клетка става рехава и през нея преминават аминокиселините, от които се състои тя. По този начин резултатите са налице след само 1 процедура.

Цените са сформирани според времето за което се обработва една или повече от една зона, спрямо спецификите на конкретния случай и след предварителна консултация с терапевт.

Виж всички цени ТУК.

Изготвяне на специална отстъпка от процедурите при компинирана програма с EndoSpheres.