През 1972 доктор по фармация, блестящ визионер и научен изследовател, г-н Жан Даниел Монда основава компанията GUINOT и предефинира козметиката чрез собствената си уникална визия.

Повече информация

Основен принцип във философията на водещата френска марка GUINOT е съхраняване на красотата и младостта на жените чрез иновативни козметични терапии и продукти. Научно-изследователските лаборатории на GUINOT постоянно усъвършенстват методите си, за да предложат ексклузивни козметични продукти, на които марката дължи своя успех. Процедурите и продуктите на GUINOT се предлагат само в представителни козметични салони и центрове за красота..

Повече от 40 години компанията е известна със своята разпознаваемост, благодарение не само на цветовия код – червеният цвят, който е символ на GUINOT, но и на това, че козметикът буквално се потапя в света на марката и изцяло й се посвещава. GUINOT е изключително мощна и влиятелна компания на козметичния пазар, защото влага дълбок смисъл във всичко. На първо място е научноизследователската дейност, която е изключително важна, за да може да се предложат на клиентите последните иновации в областта на козметологията. На второ, но не по-малко важно място е, че компанията работи в много тясна връзка с козметиците, за да им осигури обучение от най-висок клас за извършване на професионалните терапии, което им гарантира както постигане на отлични резултати за клиентите, така и максимална удовлетвореност от работата. GUINOT е и първата марка, която предлага избор на бюти терапевта да работи и апаратна козметика, освен традиционните мануални терапии.