PREMIUM HYALOGY LIFTING FORLLE‘D

PREMIUM HYALOGY LIFTING FORLLE‘D – процедурата е предназначена за моделиране овала на лицето, корекция признаците на загуба на еластичност и гравитационна птоза. Програмата за лифтинг на Forlle’d кунторира лицевия овал, предпазва от преждевременно стареене, подобрява еластичността и тургора, облажнява и стимулира синтеза на колаген и еластин. Моделиращия ефект се вижда веднага след процедурата и може да бъде използвана, като терапия за “моментален блясък“ Активните съставки в продуктите участват в ремоделирането на увредените ламели на епидермиса. Тяхното активно действие позволява да се оформят векторите  на лифтинга до зърнестия слой на епидермиса. Възстановената структура на междуклетъчния цимент прави лифтинг ефекта от терапията дълготраен: приеднократно прилагане ефекта е 7-10дни, при пълен курс 7-8месеца. Процедурата е ориентирана не само към моментален ефект, но и към стимулиране синтеза на собствен колаген, това дава ефекта на стягане на кожата в продължение на няколко месеца.

Процедурата протича в следната последователност

  • Дегримиране и почистване – подготовката на кожата с Forlle’d преди всяка процедура е истински Японски ритуал от два етапа. Hyalogy P-effect Clearance Cleansing e първата почистваща стъпка, обогатената със сквалан емулсия нанесена с деликатен масаж отстранява себума, замърсяванията от околната среда и нежно ексфоалира мъртвите клетки от епидермиса. Hyalogy P-effect Re-purerance Wash е втория продукт в етапа на почистване. Направен като нежна пяна и нанесен на лицето с копринени четки, този продукт стимулира микроциркулацията и подготвя кожата за следващите етапи от терапията.
  • Тъканна стимулация с технологията на LPG – Mobilift M6
  • Нанасяне на Hyalogy P-effect refining lotion – високотехнологичен лосион разработен чрез нанотехнологии. Притежава мощен биостимулиращ ефект благодарение на комбинацията от аминикиселини, плодови киселини и млечно кисели бактерии. Лосионът въздейства върху стволовите клетки на кожата и предизвиква верига от регенериращи процеси.
  • Апликация на Hyalogy P-effect reliance gel – SOS продукт за дълбока хидратация и успокояване. Гелът съдържа коензим Q10 и витамин С благодарение на което има мощен антиоксидантен ефект, също така подобрява плътността и еластичността на кожата.
  • Hyalogy Lift Mask – приложена маската има комплексен анти – ейдж ефект. Интензивно насища кожата както с ниска така и с високо молекулна хиалуронова киселина, в състава и влизат биомиметични пептиди, които деликатно коригират мимическите бръчки и стимулират производството на колаген и еластин. Маската подобрява еластичността, тонизира и стяга кожата.
  • Нанасяне на Hyalogy P – effect essence – интензивен анти – ейдж серум с мощен биостимулиращ ефект. Подобрява еластичността на кожата и редуцира финните линии и бръчки. Основна активна съставка е нискомолекулна йонизирана хиалуронова киселина, която пенетрира дълбоко в кожата и прониква през

базалната мембрана и генерира жизненонеобходим резерв от влага.

  • Постаряне на Hyalogy Lift crème – завършващия крем има изразен дълготраен лифтинг ефект благодарение на уникалния комплекс от пептиди и ниско молекулни активни съставки.
  • Процедурата завършва с околоочна грижа с Hyalogy Platinum eye crème.

Препоръчителен курс:

  • За клиенти под 35години се препоръчват еднократни процедури
  • За клиенти над 35години 8-10 процедури като първите 3 процедъри са веднъж на 7дни, а след това се прилагат веднъж на 14дни.

Ефекта от професионалните процедури е добре да бъде  допълван и поддържан  с продукти за домашна грижа от линията на Forlle’d.