PLATINUM HYALOGY FORLLE‘D

PLATINUM HYALOGY FORLLE‘D  тази процедура представлява уникална грижа за кожата. Благодарение на  особеното съчетание на скъпоценната платина и нискомолекулярна хиалуронова киселина платинената програма и продуктите с платина на Forlle’d  не само хидратира всички слоеве на кожата, но и създава пълноценно междуклетъчно вещество, което осигурява идеална хомеостаза, способна да нормализира количеството на меланина. Това прави платинената процедура на Forlle’d изключително подходяща за кожа с пигментации от всеки тип. Терапията притежава изразен лифтинг ефект, след приложението и кожата е равна, гладка и блестяща. В основата на процедурата е антиоксидантното действие на нискомолекулната йонизирана платина, тя защитава кожата от разрушителното действие на свободните радикали и  предотвратява фотостареенето. Нискомолекулните компоненти контролират механизмите на формиране на пигментациите и предотвратяват появата им. Процедурата е подходяща за всички живеещи в замърсена градска среда, при фотоувредена кожа с неравномерен тен и пигментации.

Процедурата протича в следната последователност:

  • Дегримиране и почистване – подготовката на кожата с Forlle’d преди всяка процедура е истински Японски ритуал от два етапа. Hyalogy P-effect Clearance Cleansing e първата почистваща стъпка, обогатената със сквалан емулсия нанесена с деликатен масаж отстранява себума, замърсяванията от околната среда и нежно ексфоалира мъртвите клетки от епидермиса. Hyalogy P-effect Re-purerance Wash е втория продукт в етапа на почистване. Направен като нежна пяна и нанесен на лицето с копринени четки, този продукт стимулира микроциркулацията и подготвя кожата за следващите етапи от терапията.
  • Тъканна стимулация с технологията на LPG – Mobilift M6
  • Поставяне на Hyalogy Platinum lotion – този лосион съдържа три биотехнологични комплекса с мощен антиоксидантен ефект и интензивен хидратиращ потенциал. Основна активна съставка е патентован комплекс от нискомолекулна йонизирана платина.
  • Нанасяне на Hyalogy Platinum Essence – есенцията се базира на високотехнологична нискомолекулна платина и хиалуронова киселина. Забавя процеса на хронологичното стареене, редуцира фините линии и бръчки и подобрява еластичността на кожата.
  • Апликация на BioPure EM 100 – серум с плацента от яйце. Уникален продукт, който стимулира синтеза на колаген и има силна клетъчна и имуномоделираща реакция.
  • Козметичен масаж с Hyalogy RF treatment crème – нанесен с прецизен масаж има подхранващо и омекотяващо действие. Регенерира и биостимулира благодарение на активните съставки извлечени от пчелна пита.
  • Hyalogy Platinum face mask – активните съставки на маската са микронизирана платина, алфа арбутин, плацента от яйце, йонизирани минерали. Приложена маската има лек охлаждащ ефект, мощно антиоксидантно и депигментиращо действие. Маската успокоява и редуцира зачервявания, подхранва и биостимулира.
  • Нанасяне на Hyalogy P – effect essence – интензивен анти – ейдж серум с мощен биостимулиращ ефект. Подобрява еластичността на кожата и редуцира финните линии и бръчки. Основна активна съставка е нискомолекулна йонизирана хиалуронова киселина, която пенетрира дълбоко в кожата и прониква през

базалната мембрана и генерира жизнено необходим резерв от влага.

  • Процедурата завършва с нанасяне на финални продукти от платинената линия на Forlle’d за лицето шията и деколтето, както и за специфичната зона на околоочния контур Hyalogy Platinum face creme и Hyalogy Platinum eye crème.

Ефекта от професионалните процедури е добре да бъде  допълван и поддържан  с продукти за домашна грижа от линията на Forlle’d.