OXY HYALOGY FORLLE‘D

OXY HYALOGY FORLLE‘D  – терапията е насочена към активиране на метаболитните процеси в клетките на кожата, което активира клетъчното дишане в тъканите. Чрез комбинацията от продукти с интензивно въздействащи активни съставки се постига ускоряване синтеза на колаген и еластин. Кислородната терапия е подходяща за всеки тип кожа, но се препоръчва и за много чувствителни и реактивни състояния в това число и възстановяване след химични пилинги и лазерни процедури. Програмата също има изразено детоксикиращо и дрениращо действие, това елиминира оттока в зоната на околоочния контур придава свежест и блясък на кожата. Кислородната програма  се препоръчва за удължаване ефекта от инжекционните процедури, а също така се използва за подготовка и възстановяване на кожата при естетични операции.

Процедурата протича в следната последователност:

  • Дегримиране и почистване – подготовката на кожата с Forlle’d преди всяка процедура е истински Японски ритуал от два етапа. Hyalogy P-effect Clearance Cleansing e първата почистваща стъпка, обогатената със сквалан емулсия нанесена с деликатен масаж отстранява себума, замърсяванията от околната среда и нежно ексфоалира мъртвите клетки от епидермиса. Hyalogy P-effect Re-purerance Wash е втория продукт в етапа на почистване. Направен като нежна пяна и нанесен на лицето с копринени четки, този продукт стимулира микроциркулацията и подготвя кожата за следващите етапи от терапията.
  • Тъканна стимулация с технологията на LPG – Mobilift M6
  • Нанасяне на Hyalogy P-effect peeling lotion – притежава мощен биостимулиращ ефект, благодарение на комбинацията между аминикиселини от суроватка, плодови киселини и филтрат на млечно-кисели бактерии. Ексфолира повърхностните слоеве на кожата и подготвя тъканите за следващите активни продъкти.
  • Поставяне на Hyalogy Platinum lotion – този лосион съдържа три биотехнологични комплекса с мощен антиоксидантен ефект и интензивен хидратиращ потенциал. Основна активна съставка е патентован комплекс от нискомолекулна йонизирана платина.
  • Поставяне на Hyalogy VC essence – серумът с витамин С има антиоксидантна и имунна защита на клетките, също така стимулира синтеза на колаген, има изсветляващо действие. VC essence осигурява защита на кръвоносните съдове, което го прави добър антикуперозен агент. Той е и една добра превенция на акне благодарение на противовъзпалителното действие, което притежава. Не се прилага на хора алергични към вит  
  • Нанасяне на BioPure EG100 essence – мултифункционален серум съдържащ 18 аминокиселини есенциални за производството на колаген. Обновява клетките и регенерира, има стягащо и лифтиращо действие. Много мощен антиоксидант със силно регенеративно действие, възстановява кожата след слънчеви изгаряния и инвазивни процедури.
  • Козметичен масаж с Hyalogy RF treatment crème – нанесен с прецизен масаж има подхранващо и омекотяващо действие. Регенерира и биостимулира благодарение на активните съставки извлечени от пчелна пита.
  • Hyalogy Oxygenic gel pack в комбинация с Hyalogy essence powder – комбинацията на двата продукта нежно емулсиран и нанесен като маска дава интензивна антиоксидантна защита, биостимулация, ревитализация, лифтинг и стягане на кожата.
  • Процедурата завършва с нанасяне на финални продукти от платинената линия на Forlle’d за лицето шията и деколтето, както и за специфичната зона на околоочния контур Hyalogy Platinum face creme и Hyalogy Platinum eye crème

Ефекта от професионалните процедури е добре да бъде  допълван и поддържан  с продукти за домашна грижа от линията на Forlle’d.