INTENSE MOBI HYDRATION FORLLE‘D

INTENSE MOBI HYDRATION FORLLE‘D   – процедура за интензивна  хидратация моментално премахва усещането за сухота, възстановява баланса на влага и важни минерали в кожата. Благодарение на комбинацията от високотехнологични активни съставки, повишава имунитета на клетките и придава на кожата естествено сияние и блясък.  Разликата между интензивната и базовата хидратация е в това, че при интензивната се използват още два  допълнителни серума, които  увеличават ефекта от процедурата. Терапията е подходяща за всяка възраст и всеки тип кожа.

Процедурата протича в следната последователност:

  • Дегримиране и почистване – подготовката на кожата с Forlle’d преди всяка процедура е истински Японски ритуал от два етапа. Hyalogy P-effect Clearance Cleansing e първата почистваща стъпка, обогатената със сквалан емулсия нанесена с деликатен масаж отстранява себума, замърсяванията от околната среда и нежно ексфоалира мъртвите клетки от епидермиса. Hyalogy P-effect Re-purerance Wash е втория продукт в етапа на почистване. Направен като нежна пяна и нанесен на лицето с копринени четки, този продукт стимулира микроциркулацията и подготвя кожата за следващите етапи от терапията.
  • Тъканна стимулация с технологията на LPG – Mobilift M6
  • Нанасяне на Hyalogy P-effect refining lotion – високотехнологичен лосион разработен чрез нанотехнологии. Притежава мощен биостимулиращ ефект благодарение на комбинацията от аминикиселини, плодови киселини и млечно кисели бактерии. Лосионът въздейства върху стволовите клетки на кожата и предизвиква верига от регенериращи процеси.
  • Поставяне на Hyalogy VC essence – серумът с витамин С има антиоксидантна и имунна защита на клетките, също така стимулира синтеза на колаген, има изсветляващо действие. VC essence осигурява защита на кръвоносните съдове, което го прави добър антикуперозен агент. Той е и една добра превенция на акне благодарение на противовъзпалителното действие, което притежава. Не се прилага на хора алергични към вит  
  • Апликация на Hyalogy P-effect reliance gel – SOS продукт за дълбока хидратация и успокояване. Гелът съдържа коензим Q10 и витамин С благодарение на което има мощен антиоксидантен ефект, също така подобрява плътността и еластичността на кожата.
  • Козметичен масаж с Hyalogy RF treatment crème – нанесен с прецизен масаж има подхранващо и омекотяващо действие. Регенерира и биостимулира благодарение на активните съставки извлечени от пчелна пита.
  • Нанасяне на Hyalogy P – effect essence – интензивен анти – ейдж серум с мощен биостимулиращ ефект. Подобрява еластичността на кожата и редуцира финните линии и бръчки. Основна активна съставка е нискомолекулна йонизирана хиалуронова киселина, която пенетрира дълбоко в кожата и прониква през

базалната мембрана и генерира жизнено необходим резерв от влага.

  • Процедурата завършва с нанасяне на финални продукти за лицето шията и деколтето, както и за специфичната зона на околоочния контур.

Ефекта от професионалните процедури е добре да бъде  допълван и поддържан  с продукти за домашна грижа от линията на Forlle’d.