FORLLE’D – Неинвазивна технология за възстановяване на кожата от Япония.  Елитната козметична марка е базирана на нискомолекулна хиалуронова киселина в съединение с йонизирани минерали, това подарява на Forlle’d ненадминатата способност да доставя в дълбоките слоеве на кожата жизненоважни инградиенти без инжекции. 

Повече информация

Доктор Макато Хато – изобретател на уникалния комплекс  и неговия екип получават Нобелова награда за създаването на Hyalogy – хиалуронова киселина с молекулно тегло  5 нанометра. Това е 600-4000 пъти по-малко от стандартните молекули, което улеснява значително тяхната способност за пенетрация в дълбоките слоеве на кожата.

Forlle’d се произвежда в японски фармацевтични заводи, които прилагат най-съвременните технологии, гарантиращи най-високи нива безопасност. 

Forlle’d възстановява функциите на кожата на клетъчно ниво и контролира механизмите, както на хронологичното стареене така и на фотостареенето. Това е благодарение на специфичната формула на продуктите и включените в нея иновативни активни съставки работещи по основни механизми с цел превенция стареенето на кожата. 

  • Интензивна хидратация – молекулите на хиалуронова киселина с ниско тегло, безпрепятствено достигат до дълбоките слоеве и запълват дефицита от влага, оказвайки ненадминат ефект от моментално овлажняване. Това допринася за по-добрата работа на фибробластите и стимулира синтеза на колаген и еластин. 
  • Регулиране на минералния баланс – хиалуроновата киселина на Forlle’d е съединена с най- важните едно и дву валентни минерали / калций, цинк, магнезий, желязо и др. /Те се транспортират директно в дълбоките слоеве и регулират минералния баланс, което стимулира процесите на рагенерация. Междуклетъчното пространство е стабилизирано и хранителните вещества се доставят вътре в клетката. 
  • Възстановяване на липидния слой и защита на кожата – патентованите ниско молекулни серамиди, притежават максимална съвместимост с естествените компоненти на човешката кожа. Те оформят бариера предотвратяваща загубата на вода от кожата, по този начин се поддържа естествения водно- липиден баланс, което увеличава защитните функции на кожата. Този механизъм на действие прави Forlle’d изключително подходяща козметика дори за много чувствителна и реактивна кожа.
  • Детоксикация и защита от свободните радикали – благодарение на органичната йонизирана, нискомолекулна платина на Forlle’d се предотвратява разрушителното действие на свободните радикали. Продуктите с платина задържат механизмите не само на фотостареенето, но и на физиологичното стареене с помощта на контрол над основните биохимични реакции , базиращи се в патогенезата на стареенето. Йонизираната платина притежава ненадминато детоксикиращо действие , намалява хиперпигментациите от различен произход и спомага за активния синтез на структурните белтъци в кожата. 

Предимствата на козметиката Forlle’d  е че високо концентрираните формули са изключително икономични и тяхното действие е три пъти по-дълготрайно в сравнение с това на масовите козметични продукти. Терапиите и козметичните продукти на Forlle’d биха могли успешно да заместят или допълнят ефекта на инжекционната биоревитализация и мезотерапия. Това ги прави подходящи за хора страхуващи се от инвазивни процедури, но искат много добра превенция на остаряването. Процедурите и продуктите на Forlle’d са приложими както преди така и след естетични и хирургични процедури.

Марката Forlle’d е спечелила доверието на много известни дерматолози, козметолози и пластични хирурзи. Тя се позиционира в едни от най-скъпите и известни хотелски вериги.

Всяка една професионална терапия с Forlle’d в In Beauty включва тъканна стимулация с технологията MobiliftM6 на LPG. Това е механичен метод за ревитализация и лифтинг базиран на метода за анти-ейдж масаж на френцузина др. Жаке. Патентованите клапети имат механично, стимулиращо действие на всички ангажирани тъкани коже, подкожие и мускули. Тази комбинация прави терапиите на Forlle’d още по ефективни за постигане на желаните резултати.