GENOSYS SnowCell Brightening

Изсветляваща и подмладяваща програма

SnowCell  е иновативна и напълно безопасна програма за пилинг и подмладяване, която изсветлява хиперпигмнтациите чрез ексфолиране на повърхностния слой мъртви клетки и инхибиране производството на меланин. Процедурата ефективно изсветлява и издавнява тена на кожата. Системата притежава комбинация за защита от постинфламаторни хиперпигментации.

Процедурата протича в следната последователност:

  • Нанасяне на SnowCell Enzyme Pawder – ензимна пудра с чист витамин С който изсветлява и спомага за постигане на равномерен тен. Коджикова киселина има подобен ефект като хидрохинона, но без неговите негативни странични ефекти. Добива се от японска гъба и е ефективно изсветляващо средство, тъй като инхибира производството на меланин.
  • Поставена на SnowCell Whitening Snow Peel Activator – високоефективен изсветляващ активатор, който помага за усвояването на активните съставки от продуктите, ексфоалира, озарява и изравнява тена. Съдържа млечна киселина, арбутин, ферментирал екстракт от женшен, SH- полипептид 7
  • Апликация на SnowCell Whitening Regenerative Solution – регенериращ разтвор с различни пептид, които доставя ценни хранителни вещества на кожата, стимулира производството на колаген, подмладява и ревитализира кожата. Съдържа SH – полипептид 7 екстракт от ферментирало соево мляко и меден трипептид1 който увеличава общото съдържание на протеини, гликозаминогликани и ДНК в дермата.
  • Поставяне на Genosys Peptide Gel Mask – гел- маска с пептиди, която успокоява, хидратира и ревитализира кожата след микрониделинг процедурата. Телесната температура променя консистенцията на хидрогела и той става течен, адхезията към кожата се подобрява и активните съставки се абсорбират по-бързо в кожните слоеве.

Въздействие с LED светлина.