IMPERIUM MED

Неизбежно е това, че времето оказва влияние върху тялото ни. Всички искаме да останем млади и в добра форма, колкото се може по-дълго. Това е постижимо само чрез цялостен подход, редовна и правилна грижа.

Определено когато говорим за анти-ейдж фокуса е върху лицето. Процеса на остаряване засяга не само кожата с видимите линии и бръчки, но и всички подлежащи нейни структури в това число и мускулите. В следствие на което забелязваме отпускане на контура и загуба на обем. Основната и единствена грижа за мускулите е тренировката. Мимическите мускули на лицето също, както и мускулите на тялото подлежат на тренировка.

Апаратът Imperium MED на италианския производител на медицинска техника Brera Medical  прави точно това, стимулира мускулите на лицето с цел лифтинг. Imperium MED е съвсем нова научна концепция, която използва ефектa на патентованата енергия и чрез директно биологично въздействие върху тъканите има клинично доказани резултати в няколко направления:  детоксикация на тъканите, стимулация на мускулните влакна, синтез на колаген, заздравяване на капилярите и съдовите стени.

Процедурата с Imperium MED се състои от два етапа на въздействие: подготвителен и активен. Подготовката започва с грижа за най – повърхностния слой на кожата – епидермиса и се състои в ексфолиация чрез пиезокристална ултразвукова шпатула. Тoва цели деликатно и нежно отстраняване на мъртвите клетки от повърхността на кожата. Следващата фаза е етапа на диатермия, чрез нея се осъществява детокс на клетъчно ниво, като се елиминират натрупаните свободни радикали в тъканите. Следва активната част за стимулация на мускулите. Тя се извършва в два етапа с различно енергийно подаване с цел стимулация както на червените така и на белите мускулни влакна. По този начин не само се тонизира мускула, а това му дава и възможност в дългосрочен план да увеличи обема и плътността си.

Тази процедура дава възможност за бързи и видими резултати без инжекции и болка. Нейно предимство е и това, че запазва естествените черти на лицето без натрупване на излишен обем.

Програмата с Imperium MED стандартно е от 6 процедур всяка от които се прилага по веднъж в седмицата, но броя на терапиите може и да е индивидуален в зависимост от състоянието и целите. За запазване на постигнатите резултати след активния курс е необходимо да се прилага поддържаща процедура, като оптимално това е веднъж на 3-4 седмици.

Процедурата протича в следната последователност:

  • Дегримиране
  • Ексфолиация с ултразвукова шпатула
  • Етап на Диатермия
  • Първа фаза на стимулация
  • Втора фаза на стимулация
  • Финални продукти според типа и нуждите на кожата

Времетраене:

60мин.

Виж всички цени ТУК.