Endospheres Therapy for Face

Endospheres Therapy for Face е истинска революция в анти-ейдж терапиите за лице. Този неинвазивен фейслифтинг се постига чрез механични вибрации, които изглаждат линиите на лицето, уплътняват кожата и имат подмладяващ ефект. Компресионната терапия стимулира кожата и мускулите на лицето, врата и деколтето посредством въртящи се силиконови сфери. Тя подобрява функцията на фибробластите и активирана производството на колаген, еластин и хилауронова киселина. Тази иновативна техника влияе върху физиологичната релаксация на мускулите, което намалява мимическите бръчки.

Endospheres Therapy за лице постига подмладяване на лицето по напълно естествен начин, при максимален комфорт и нулев риск. Препоръчителния курс за постигане на оптимален резултат е 12 терапии, които е добре да бъдат провеждани няколко пъти в седмицата  през  период от 48часа. Чрез Endospheres тепария за лице се постига регенерация на кожа и подкожие и образуване на нови стволови клетки, поради тази причина ефектът се запазва по-дълго. За запазване на резултата и последващо подобряване на състоянието се препоръчва една поддържаща процедура месечно.

Синергични ползи от процедурата:

  • Подобрява тонуса на лицевите мускули като има активиращо въздействие върху тях, което оказва повдигащ ефект и променя контура. Това е много добра профилактика против гравитационна птоза на меките тъкани, която засяга зоните в долната част на лицети и горния клепач.
  • Лифтинг ефект на лицето, дължи се на стягането на кожата в зоните на чело, скули, долен контур, шия и деколте.
  • Намаляване на проблеми свързани с оточността и подпухването, чрез ротацията на сферите се постига ефективен лимфен дренаж, и активиране на кръвната циркулация. Отстраняването на задържаните течности позволява на лицето да възстанови нормалните си функции.
  • Отстранява тъмните кръгове под очите в следствие на лимфния дренаж и подобрената циркулация на кръв, кожата се насища с кислород, което води до спомагане за премахването на тъмните кръгове в областта на околоочния

Endospheres Therapy за лице се комбинира успешно с всички други предлагани процедури за решаване на конкретен проблем.  След безплатна консултация и диагностика, за Вас ще бъде изготвена индивидуална козметична програма.

Процедурата протича в следната последователност:

  • Подготовка и дегримиране
  • Въздействие чрез микрокомпресивна вибразия с накраиника на Endospheres for Face. Обработват се зоните на лицето, шията и деколтето.
  • Поставяне на финални продукти според типа и нуждите на кожата
  • При желание от страна на клиента, като допълнение в процедурата може да се постави хидролитна алгинатна маска или пептидна гел маска. /заплаща се допълнително/

Не забравяйте да запазите час за БЕЗПЛАТНА ДЕМО ПРОЦЕДУРА.

Виж всички цени ТУК.