След безплатна консултация и диагностика на състоянието за Вас ще бъде изготвена индивидуална програма за постигане на желаните резултати.

Красиви рокли с широко отворени деколтета определено разкриват женствеността – готови ли сте за това? Факт е че стане ли въпрос за подмладяване на първо място се сещаме за лицето, вглеждаме се в няколкото бръчици около очите или тези на челото, но често пренебрегваме или се сещаме късно за тази специфична зона. Шията определеное е един „издайник“ на възрастта към който е добре да имаме стриктен и постоянен план за действие.В тази зона от нашето тяло кожата е изключително тънка и фина, не по-малко от лицето е изложена на външните фактори отговорни за стареенето. Ако подготвим стриктна програма за действие можем да постигнем страхотни резултати и добър баланс между лицето и шията.

Процедурите за обновяване имат за цел да почистят кожата, да и придадат блясък и свежест, да изгладят финните линии и бръчици и да стимулиратфибробластите (активните клетки в дермата, отговорни за производството на колаген и хиалуроновакиселина). Има няколко безотказни метода, които могат да се прилагат както самостоятелно така и в комбинирана програма за по-бързи и ефективни резултати.