Studex System

Представяме Ви най-модерната, безопасна, бърза и безболезнена система за пробиване на уши в Света – Studex System 75. Тя осигурява скорострелно, прецизно и безшумно пробиване на ушите, което я прави идеална дори и за най – малките. В продължение на повече от четири десетилетия името STUDEX® означава съвършенство при системите за пробиване на уши. Продуктите на фирмата са известни на шест континента, като най-добрите системи за пробиване на уши. Това е и най-големият производител в света на обици и инструменти за пробиване на уши. Като изходен материал на обиците за пробиване на уши се използва най-добрата американска медицинска стомана. Всички обици за пробиване на уши на STUDEX® отговарят на изискванията на F.D. A. и на Европейскaта комисия. Те са нетоксични, не взаимодействат химически с човешкото тяло и не предизвикват алергични реакции.

Какви са предимствата  на Системите за пробиване на уши и стерилни обеци на Studex®

 • Патентовани инструменти за пробиване на уши и висококачествени материали
 • Прецизно пробиване
 • Безопасно, хигиенично, бързо
 • Стерилна блистерна опаковка за обеците и закопчалките
 • Богат избора на обеци
 • Всички обеци на Studex са изработени от хирургична стомана, която отговаря на високите изисквания на европейските разпоредби по отношение на никел, кадмии и кобалт.
 • Закопчалките осигуряват подходящо разстояние между обецата и ухото, което ускорява оздравителния процес.

Всички  обици на Studex® имат следните предимства :

 • Изработени са от висококачествени материали: 18К (750) или 14К (585)  жълто или бяло злато, титан или хирургическа неръждаема стомана.
 • Хипоалергенни, никел-безопасни, без съдържание на олово, кадмий или кобалт.
 • Обиците са монтирани в стерилен картридж.
 • Автоматичното позициониране на закопчалката осигурява подходящо разстояние между обицата и ухото, което ускорява оздравителния период.

За да сте уверени в безопасността  да процедурата представяме накратко нашата система за пробиване на уши в 12 стъпки.

  1. Двете страни на ухото се почистват с алкохолна кърпичка. Изчакват се 30 сек. докато алкохола изсъхне.
  2. Използва се маркер за маркиране на мястото на пробиване.
  3. Погледнете се в огледало за да се убедите, че е маркирано желаното от вас място.
  4. Отваря се блистерната опаковка без да се изважда от нея картриджа, който съдържа обицата и закопчалката. Това гарантира стерилност
  5. След това картриджът се зарежда в инструмента без да се докосва.
  6. След като картриджът се постави правилно, блистерната опаковка се отстранява. В нито един момент обицата и закопчалката не се докосват.
  7. Върхът на обицата прецизно докосва маркираното място
  8. Ръкохватката на инструмента се стиска и обицата нежно пробива ухото. В същото време закопчалката се позиционира така, че да осигури необходимото разстояние между обицата и ухото.
  9. След това ръкохватката се отпуска и инструментът се отстранява.
  10. Блистерната опаковка се поставя върху картриджа и заедно с него се отстранява.
  11. Картриджът е отстранен и изхвърлен. С това завършва процесът на пробиване на ухото.
  12. Накрая, отпред и отзад на ухото, се нанася гел.След това специалистът ще ви даде наставления

наставления за необходимите грижи, които трябва да полагате.

Полагане на грижи след пробиването на ушите :

За да не се получат инфекции, зачервявания, подувания или други усложнения се полагат следните грижи:

 1. Измийте внимателно ръцете си.
 2. Почиствайте предната и задната част на ухото с лосион или гел на Studex® най-малко два пъти дневно, без да сваляте обиците. След това завъртете всяка обица 2 или 3 пъти на 180 ° напред и назад.
 3. Между почистванията ушите трябва да са сухи.
 4. Не сваляйте обиците.
 5. Не натискайте закопчалката към ухото. Обицата винаги трябва да бъде поставена така, че между нея и ухото да има циркулация на въздух, това ускорява оздравителния процес.
 6. Не сваляйте обиците от ушите си най-малко 6 седмици и 12 седмици ако е пробит хрущяла.
 7. След този период може да свалите обиците си и да поставите модна бижутерия, която да бъде изработена от хирургическа стомана или от друг противоалергичен материал.
 8. Всички обици на Studex® са подходящи. В доверен бижутериен магазин вие ще намерите и подходящи златни обици. За хрущалната част на ухото препоръчваме обици тип барбел.
 9. Пазете ушите си от лак за коса, шампоан, сапун и други препарати. След като сте взели душ, подсушете старателно ушите си и поставете лосион или гел на Studex®.
 10. Подуване и / или зачервяване може да се появят веднага след пробиването – това е нормално. Но след няколко часа то трябва да изчезне.
 11. Ако сте пробили ухото си в областта на хрущялната част, полагайте грижи поне 3 месеца. Ако това не се случи, може да се стигне до увреждане на хрущяла на ухото. Не се колебайте да потърсите помощ от лекар, ако ухото ви се възпали.

Нашите обици се предлагат в различни размери. За бебета и малки деца ние предлагаме специални комплекти Baby Daisy (включва красива розова кутия My first earring с място за снимка, в която са поставени обеците).

Модният дизайн на обиците ги прави предпочитани за носене и след оздравителния период. 

Виж всички цени ТУК.