Лазерна епилация с ALMA LASERПремахването на нежеланото окосмяване е вечен проблем, а трайната епилация е изключително предизвикателство.

Soprano ICE е последно поколение от всепризнатата система за лазерна епилация Soprano, използвана от водещи клиники и специалисти по цял свят.

Платформата Soprano ICE представя нова ера в лазерната епилация, технологиите и методите за епилация. Използвайки различни дължини на вълната, Soprano ICE позволява клиенти от различен фототип да бъдат третирани бързо, безболезнено и целогодишно.

SHR™ технологията на Alma lasers е революционен подход за лесна, бърза и истински ефективна епилация.

С иновативният SHR™ метод постепенно се натрупва желаната енергия, която ефективно уврежда космения фоликул, предпазвайки в същото време околната тъкан от нараняване. In-motion технологията поддържа лазера в постоянно движение, като по този начин осигурява оптимално покритие на зоните.

Едновременното контактно охлаждане предотвратява изгарянията и осигурява по-голям комфорт за пациента по време на процедурата

Със специалния Speed™ накрайник се намалява наполовина времето за процедури. Той позволява повече сесии за по-кратко време. Голямата работна площ на апликатора покрива оптимална повърхност, гарантирайки на пациентите възможно най-бързата и ефективна епилация.

А за по – прецизнте и трудно достъпни зони се използва и Facial TIP. Уникалният накрайник позволява третиране на трудно достъпни области като уши, ноздри и глабелата.

Независимо дали кожата ви е светла, тъмна или с тен, дали имате по-плътни или по-тънки косми, с платформите на Alma за епилация се постигат дълготрайни резултати, с безопасни, бързи и безболезнени процедури.

Подготовка:

Първото и най-важно условие преди процедурата лазерна епилация е да бъде прекратено механичното отскубване на космите с кола маска, епилатори или други методи поне 20 дни преди първата процедура. Това условие е много важно, защото във всяка една зона само около 15-20% от космите се намират в анаген: най-активна фаза на растеж на косъма, а лазерната епилация унищожава космите трайно само когато са в тази фаза.

Второто условие е преди процедурата космите да бъдат старателно избръснати в зоната, в която ще се извършва лазерната епилация. Ако космите са дълги, чувството за болезненост се увеличава за сметка на ефективността на терапията. Когато косъмът е къс и е на нивото на кожата, светлинната енергия по-лесно достига до корена, за да го унищожи. Когато косъмът е дълъг, той изгаря външно на повърхността на кожата, но без да бъде унищожен неговият корен.

Когато зоната, която ще третираме с лазерна епилация, е лицето, грижите преди и след процедурата са от съществено значение. За жените обръсването на лицето преди епилацията е голям психологически момент. Ето защо използването на тримери е много удобно и подходящо. Те подстригват космите на нивото на кожата, без да се налага бръснене на лицето. Важно е дамите да не ползват преди лазерна епилация крем депилатоари, защото по структура те представляват химични агенти. Депилатоарите причиняват деструкция на кератина в косъма като по този начин го скъсяват. За кожата обаче тези химични агенти действат като химически пилинг и премахват горния слой на епидермиса, а това може да доведе до образуването на петна по лицето след терапията. Също така, преди процедурата са забранени всякакви механични и химични скрабове и пилинги, за да се сведат до минимум страничните ефекти. След лазерната епилация на лицето всеки ден се прилагат слънцезащитни кремове, за да се предпази

Виж всички цени ТУК.

БЕЗПЛАТНА ПЪРВА ПРОЦЕДУРА НА ЗОНА МИШНИЦИ.