Екип

Николета Иванова

медицински козметик и собственик на IN Beauty Studio

Казвам се Николета Иванова – медицински козметик и собственик на IN Beauty Studio.

Това е малък център за красота и той е създаден да бъде точно такъв. Моята цел е всеки един клиент да получи лично отношение независимо от това за каква процедура ни е посетил, седмичния си маникюр или стартирайки дълго планирана козметична програма. Ние държим на приятелската атмосфера, но естествено залагаме и на перфектно изпълнената услуга.

Започнах работата си като козметик през 2001г., създадох малко козметично студио с няколко основни процедури и скромен набор от апаратура и продукти. Постепенно развивайки се в тази сфера и повишавайки квалификацията си през 2006г. създадох това място за красота Beauty Studio Niki. Работим с световно признати лидери в сферата на естетиката и козметологията, залагаме на качествена и сертифицирана апаратура. Много добре подбирам какво да предложа на моите клиенти. Всяка една процедура е преминала прецизен тест, независимо дали става въпрос за мануална терапия или високотехнологична апаратура. Аз трябва лично да съм убедена в действието й. Постоянно повишавам квалификацията си като посещавам козметични и дерматологични конференции в България, Испания, Германия, Дубай. Старая се да се информирам за всичко ново в сферата, в която работя. 

Важна част от концепцията ми е и екипът, с който работя, само добре избрани професионалисти и медицински специалисти.

Представям ви и тях:

Екип

Радостина Иванова

администратор

Започнах работа като администратор в IN Beauty, защото естетиката винаги е била важна част от моя начин на живот, а организационните и административни дейности – удоволствие.

В момента изучавам висшето си образование в Софийския университет в областта на регионалното развитие, което има своите природни, социално-икономически и политически процеси. Като човек, който цени красотата успешно преминах уъркшоп по грим – „Дневен грим“. Обичам да карам ски и съм планински любител с много покорени върхове. 

С усмивка ще Ви посрещна в нашето козметично студио, където ще реализирате и получите очакваните резултати. След всяко посещение при нас ще бъдете с усещането за здраве, младост и красота!

Екип

Светла Колева

медицински козметик

Завърших своето образование в Медицински университет гр. Пловдив.

Изучавала съм дерматология и дерматоалергология, анатомия и физиология на кожата.

Продължавам да повишавам знанията си с различни обучения в професията ми. Занимавам се и с професионален грим.

Моето желание и стимул за работа е да допринасям за усмивката, красотата и здравето на всеки клиент.

Екип

Силвия Василева

козметик

Често казвам, че развитието се крие в промяната.

Обичам предизвикателствата и с радост се впускам в тях. Няколко месеца след като се запознах с клиентите на IN Beauty в ролята си на администратор, интересът ми към професия „козметик“ и грижи за кожата прерасна в желание за работа в сферата на красотата.

Вдъхновението си открих благодарение на добре познатия екип на студиото и любовта, с която практикуват избраната професия. С тяхна подкрепа преминавам професионално обучение в Persona Academy, където имам възможността да се докосна до специалисти в сферата и да получа задълбочени познания, както за основни козметични процедури, така и за нови технологии.

Екип

Мирена Стоянова

администратор

Завършила съм гимназия с преподаване на чужди езици „Ромен Ролан“ гр. Стара Загора.

През 2015г. завършвам висшето си образование в Нов български университет – специалност “ Гражданска и корпоративна сигурност“.

След това се развивам в сферата на модата, заемайки позицията на Visual Merchendiser за два популярни бранда.

Сега съм част от екипа на IN Beauty и допринасям за доброто обслужване и комфорта на нашите клиенти.

Екип

Екатерина Димитрова

маникюрист

Занимавам се с маникюр от 2 години.

През това време преминах през няколко курса на обучение за Маникюр, Педикюр, Апаратен маникюр, Декорации, Изграждане и Ноктопластика в школата на Cuccio Education Bulgaria. Всичко стартира като хоби. Така от хоби – в професия. Маникюрът се превърна в моя страст и не спирам да надграждам наученото до момента.

Обичам да рисувам и приемам предизвикателства с интересни дизайни и декорации. Перфектният маникюр за мен трябва да е нежен, елегантен, цветен!

Екип

Симона Стоева

маникюрист

Занимавам се маникюр от 2 години.

Изкарах курс за маникюр, ноктопластика и педикюр през 2020 година в школата на Star Nails.

Обичам да рисувам и да творя цветни и красиви дизайни.