Мезотерапия за тяло с ампули INNO

Inno Aesthetics са международно признат бранд с повече от 120 години опит в сферата на медицната и естетиката. Наличието на богато разнообразие от специални разтвори, предназначени  за трансдермално въвеждане (мезотерапия) гарантира директно, прецизно и интензивно третиране на проблеми в областта на тялото, свързани с образуването на целулит и локални мастни натрупвания.

Inno TDS Slimming

Продукт, с активно действие върху целулита, затлъстяването и фиброзата. Наблюдава се значително подобряване на кръвната циркулация.
Комбинацията от липоактивни съставки действат върху свободните мастни киселини, като усилват разграждането им и ускоряват ефекта на липолизата.

Това се осъществява благодарение на действието активните вещества, съдържащи се в ампулите (Carnitine Caffeine, Silicium, Rutin, Guarana). Екстрактът от Гуарана е чесно средство за редуциране на телесното тегло по щадящ начин. Плодовете на това растение имат редица ползи за здравето, които включват способността да гори мазнините и да усилва енергията, притежава и антиоксидантни свойства. Карнитин и Кафеин имат съществена роля, за да могат мастните киселини да бъдат използвани за енергия. Прилагани локално, действат като липолитичен агент, като успоредно с това се стяга кожата.

Inno TDS CynaraPlus+

Венотоничен разтор, който усилва лифния дренаж и диуретичния ефект. Изключително полезен при хидролиподистрофията, тъй като елимнира “задържането на течности”.

Основните активни вещества са екстракт от артишок. Тайната на антицелулитните свойства на този екстракт се крие в неговото детоксикиращо и диуретично действие. Известен също като Cynara scolymus, с активната съставка Cynarin се използва широко за лечение на целулит и мазнини. В допълнение, антицелулитният разтвор на екстракт от артишок работи за стимулиране на лимфната дренажна система. Ектракт Centella има комплексно въздействие – работи като клетъчен активатор за стимулиране на съединителната тъкан и като липолитичен агент. Рутин (витамин Р) води до повишаване на еластичността и здравината на кръвоносните съдове, което е важен фактор за трайното справяне с т.нар. „портокалова кожа“.

Последователността, интензивността и броят на процедурите са различни при всеки.

Определянето им се извършва при консултация с наш терапевт.

Виж всички цени ТУК.